

Dineren bij de boer 2026
Na een 2e succesvolle editie van dineren bij de boer 2025, organiseren wij volgend jaar wederom een diner.
​
Houdt de website in de gaten voor meer informatie
​
​



Mijn naam is Christiaan Veldman, 29 jaar en al sinds mijn 17e gepassioneerd bezig met koken. Tijdens en na mijn opleiding aan de Cas Spijkers Academie heb ik ervaring opgedaan bij onder andere Restaurant Hemingway in Bergen op Zoom, Restaurant Katseveer* in Wilhelminadorp en Restaurant “In de Oude Stempel” in Steenbergen. De afgelopen vijf jaar werkte ik als souschef bij Restaurant 1397 in Hotel de Draak, een plek waar ik mijn liefde voor smaak, techniek en creativiteit volop kon ontwikkelen. Ook ben ik in 2024 door SVH uitgeroepen tot "Leermeester van het jaar". Het delen van kennis, het samenwerken aan een mooie avond voor de gasten is iets waar ik nog steeds enorm enthousiast van kan worden!
Na een bewogen jaar heb ik besloten een stapje terug te doen en zodoende ben ik tegenwoordig werkzaam als ijsmaker bij Crusio IJsmakers en geef ik kooklessen bij LarsKookt. Hierdoor heb ik ook meer ruimte gekregen voor mijn andere passies, zoals moestuinieren en fotograferen. Toch blijft koken voor mij het allermooiste wat er is — een perfecte combinatie van ambacht, creativiteit en beleving!